Børneevents

BØRNEFESTIVAL OG ANDRE EVENTS

Gør dig klar til en dag fyldt med latter, fantasi og non-stop sjov for unge eventyrere og aktive sjæle!

ALDERSTRIN 5-14 år

PRIS 5-8.000,-

Ekskl. kørsel og moms

VI SØRGER FOR ALT

HVAD GÅR BØRNEFESTIVAL UD PÅ?

Vores Børnefestival er en gylden mulighed for familier til at hygge sig, grine og se de små give den gas med leg og sjove aktiviteter.

Her får hele familien en god dag med aktiviteter i forskellige discipliner til børnene, hvor de kan udforske og prøve sig selv af.

Programmet i Børnefestivalen kan aftales helt efter jeres ønske og kan bestå af sjove dyster, Børne Robinson, kæphesteløb og meget mere.

Hvad går Kæphesteløb ud på?

Event med kæphesteløb kan være virkelig sjovt. Børnene elsker kæphestene og behandler dem som kæledyr. Til denne dyst konkurreres der i, hvem der hurtigst kan gennemløbe en rigtig “kæphesteridebane” med spring og forhindringer. Der er selvfølgelig præmie til vinderen.

To børn deltager i kæphesteløb.
Billede med teksten The Sky Is Blue?, samt sjove events og aktiviteter for børn og voksne.

Hvad kunne du tænker dig?

Har du en god idé til en aktivitet eller skal vi brainstorme sammen om hvordan vi bedst muligt kan skræddersy festivalens aktiviteter efter dine ønsker?

HVAD HJÆLPER VI MED?

Vi hjælper med markedsføringsmaterialer, tekst, billeder og forslag til program, således, at det er nemt for jer at få arrangementet markedsført. Herudover kommer vi i god tid på dagen og har alt nødvendigt udstyr med. I skal alene anvise en lokation og så skal vi have adgang til el i området.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke?

Har du brug for hjælp?

Ring eller skriv hvis du har brug rådgivning eller ønsker at booke

Billede af Lars Hansen.

TELEFON

+45 2014 1240

EMAIL

info@theskyisblue.dk