Hvem er vi?

OM THE SKY IS BLUE

Passionerede evententusiaster med øje for god kvalitet, spændende oplevelser og service i topklasse

Billede af deltagerne i Robinson Challenge for børn.

UNIKKE OPLEVELSER OG ET HØJT SERVICENIVEAU

Vores mission er at give vores gæster en god, velgennemtænkt og forkælende oplevelse, hvor vi har sørget for alt det praktiske, så de kan nyde aktiviteterne, arrangementet og hinanden.

“Det er væsentligt for os, at de produkter vi tilbyder er unikke, har et godt indhold, er 100% testet, bliver leveret med et højt serviceniveau, og ikke mindst leveres med et smil på læben.”

HVEM STÅR BAG THE SKY IS BLUE?

Billede af Lars Hansen.

Lars er iværksætter, selvstændig, glad for sport og elsker udfordringer. Efter en uddannelse som revisor og økonom har Lars i mange år været ansat ved Forsvaret og har her gennemgået en del lederuddannelser.

Tidligere har han arbejdet som idrætskonsulent ved DGI, været selvstændig med en landsdækkende eventvirksomhed for børn. Senest har han i en årrække arbejdet på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og hos Dana Cup i Hjørring.

”Det har i mange år været min tanke igen at opstarte et projekt som selvstændig. Nu er muligheden opstået med THE SKY IS BLUE med et tema, som interesserer mig meget, og hvor jeg er sikker på, at vi kan gøre os godt bemærket med mange idéer”

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke?

Har du brug for hjælp?

Ring eller skriv hvis du har brug rådgivning eller ønsker at booke

Billede af Lars Hansen.

TELEFON

+45 2014 1240

EMAIL

info@theskyisblue.dk